FÅ EN PERFEKT HÅRLINJE

MED MICROPIGMENTERING

ÅTERSKAPA DITT HÅR MED MICROPIGMENTERING

Med micropigmentering kan vi återksapa förlorat hudpigment och ge ny pigmentering över ärr. Med micropigmentering kan vi också skapa illusionen av ett tjock hår och rita en perfekt hårlinje.

Scalp Medical Micro Pigmentation även kallad SMMP är en form av kosmetisk tatuering som gör det möjligt att återskapa en förlorad hårlinje och ett förlorat hår. Med micropigmentering går det att dölja en kal skalp med ett långt gånget håravfall. Vi på Studio Fräsch i Örebro är vana att återskapa hårlinjer och dölja tunt hår med micropigmentering. Nedan kan du se före- och efterbilder på några av våra kunder efter behandling med vår micropigmentering.

BEHANDLA TUNT HÅR MED

Börjar du bli tunnhårig? Önskar du att du hade en optimal täthet i hårbotten? Då har du kommit rätt. Vi på Studio Fräsch i Örebro behandlar dagligen klienter med tunt hår. Vår micropigmenteringsbehandling gör att det ser ut som att du har fått tjockare hår, då pigmenten från micropigmentering döljer de kala områdena i hårbotten. Vi på Studio Fräsch vet vad som fungerar. Vi lyssnar till dina önskemål och svarar utförligt på alla dina funderingar och frågor. Hos oss står du som kund i centrum och vi arbetar tillsammans tills vi hittar den perfekta lösningen för dig och ditt håravfall. Det är inte bara vår långa erfarenhet inom micropigmentering som särskiljer oss utan även vår kunskap om micropigmentering. Alla teknologer/behandlare inom Studio Fräsch är certifierade inom micropigmentering.

PASSAR MICROPIGMENTERING FÖR ALLA?

• Personer som upplever håravfall i olika grader.
• Personer inte vill eller är målgruppen för traditionell hårtransplantation.
• Personer som rakar sitt huvud.
• Personer som lider av glest hår.
• Personer som använder sig av olika typer av concealer ( Dermatch, Topic osv.).
• Personer som vill sluta bära tupeér.
• Personer som har ärr att dölja ( FUE, FUT & brännskador).
• Personer med Alopecia Areata.

HUR GÅR MICROPIGMENTERINGEN TILL?

Kunden bokas in på sin första behandling efter konsultationen. Tillsammans med kunden går vi genom behandlingens utförande och bestämmer vilken hårlinje som är passande. De flesta vet ungefär vilken hårlinje som önskas och oftast är en naturlig hårlinje att föredra framför en skarp hårlinje. En klar fördel med micropigmenteringsmetoden är avsaknaden av begränsningar om vad som går att åstadkomma, bara fantasin sätter gränserna. Både den naturliga och skarpa looken är fullt möjliga. Förhoppningen är att våra kunder ska få bästa möjliga resultat utifrån deras önskemål.

BEHANDLING AV ÄRR MED MICROPIGMENTERING

Traditionella hårtransplantationer är ofta en sista utväg för många som lider av manligt håravfall. Många tror att en hårtransplantation döljer skallighet, men sanningen är en annan för många. Hårtransplantationer skapar ofta oro och rädsla och många kunder får ett ärr i nacken. Värst är Strip metoden som lämnar ett synligt ärr som kan vara både fysiskt och psykiskt påfrestande. Vi på Studio Fräsch är specialister på att behandla ärr med micropigmentering från tidigare hårtransplantationer, speciellt från Stripmetoden där syftet med micropigmentering är att kamouflera ärret. Våra klienter blir mycket nöjda och för första gången kan de gå vidare med sina liv.

TOUCH UP BEHANDLINGAR

Efter din behandling med micropigmentering kan du vara i behov av en Touch Up behandling som du kan göra hos oss. En Touch Up behandling tar mellan två och tre timmar. Det spelar ingen roll om du gjort din behandling hos någon annan tidigare. Vi kan hjälpa dig med en Touch Up behandling ändå.
Hör gärna av dig så diskuterar vi din situation.

Kontakta oss

Nygatan 27 i Örebro
019-12 32 22

ÖPPETTIDER

Mån – Fre: 09:00 – 18:00
Lördag: 09:00 -14:00
Söndagar: Stängt